Garantie

Onverwachte, hoge reparatiekosten aan uw auto behoren tot het verleden zodra u een Autotrust Garantie afsluit voor uw auto. Autotrust biedt verschillende dekkingsniveaus, van basis tot exclusief.

 

autotrust_logo

BASIS

De BasisGarantie is een garantie op hoofdzaken zoals motor en aandrijving, die er voor zorgt dat u zorgeloos in uw auto kunt blijven rijden, ook als deze wat ouder wordt. U verzekert zich tegen de meest voorkomende defecten en mankementen zodat u niet opeens voor torenhoge garagerekeningen komt te staan.

EXTRA

Dit is een aantrekkelijke garantieverzekering tegen een zeer gunstige prijs. Met een ExtraGarantie bent u in bijna alle gevallen gedekt tegen mechanische defecten aan uw auto. Ook als uw auto wat ouder wordt, kunt u gebruik maken van deze garantie. De ExtraGarantie beschermt uw portemonnee en zorgt er voor dat u weer snel met uw gerepareerde auto onderweg bent.

EXCLUSIEF

Dit is de meest uitgebreide garantie van Autotrust. Nagenoeg alle onderdelen van de auto vallen onder deze garantie. Verzeker uzelf vandaag nog van een Verlengde Garantie en ontvang de beste garantie dekking die er momenteel te krijgen is.

Overige garanties van Autotrust

Zowel onderdelen als arbeid vallen onder de garantie
Autotrust dekt de kosten van reparatie van een elektronisch of mechanisch defect. Dit houdt in dat de reparatie of vervanging van defecte onderdelen onder de garantie vallen. Maar ook de uren die de monteur er mee bezig is, worden door Autotrust betaald, inclusief de uren die de monteur besteedt om het defect op te sporen.

Slijtage aan onderdelen is ook verzekerd
Indien een verzekerd onderdeel kapot gaat als gevolg van slijtage, valt deze ook onder de dekking van een Autotrust garantieverzekering.

Kies zelf een Autotrust Netwerkgarage voor reparatie
Indien u niet in de buurt woont van het verkopende autobedrijf mag u zelf kiezen bij welke Autotrust Netwerkgarage u uw auto laat repareren.
Door het uitgebreide reparatienetwerk van Autotrust is er altijd een Autotrust Netwerkgarage bij u in de buurt.

Repareren in het buitenland is gedekt
Ook indien uw auto kapot gaat terwijl u op vakantie bent, wordt uw auto op kosten van Autotrust gerepareerd. Kijk voor een lijst van landen waar u uw auto kunt laten repareren in de Autotrust garantievoorwaarden.

De kenmerken op een rij:

  • Zeer complete dekking
  • Afsluitbaar tot 12 jaar/ 200.000 km
  • Voor ieder merk, model en motortype is er dekking

U heeft de keuze uit een garantiepakket Standaard, Extra of Exclusief garantie.

Standaard en Extra garantie kan worden afgesloten voor auto's ouder dan 8 jaar of boven een kilometerstand van 150.000. Deze garantie dekt de belangrijkste onderdelen van uw auto. Of u een standaard of een extra garantie heeft is afhankelijk van de kilometerstand en de leeftijd van de auto.

Exclusief Garantie is tot auto's met een leeftijd tot 8 jaar of 150.000 kilometer. Autotrust Garantie dekt de mechanische en elektronische onderdelen van uw auto tegen defecten. In het geval van een geldige claim worden de onderdelen en de arbeidskosten volgens de algemene voorwaarden van deze garantie vergoed.

Meer informatie over de Autotrust garantie?
Kijk op Autotrust.nl

WIJ STAAN KLAAR OM U VAN DIENST TE ZIJN

Voor alle vragen, opmerkingen, offertes, proefritten kunt u contact met ons opnemen.

});